COVID-19 információk

Kedves Vendégeink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a kormányrendelet által bevezetett fokozatos enyhítések fürdőnket is elérték, így fürdőnk jogszabályoknak megfelelően május 24-én megnyithatta kapuit!

Aktuális intézkedések a biztonságos pihenés érdekében

A következő szabályok betartásával tehetjük a legtöbbet annak érdekében, hogy vendégeink és alkalmazottaink egyaránt biztonságban élvezhessék a fürdőzés és pihenés örömeit:

 • A fürdő beltéri közösségi tereiben a medence rész és a szaunavilág kivételével a maszk viselete minden vendég számára kötelező. A fürdő szabadtéri vendégterületein a maszk viselése opcionális.
 • A fürdő beltéri szolgáltatásait igénybe vevő személy az alábbi dokumentumok egyikével kell, hogy rendelkezzen (ez a kötelezettség nem vonatkozik a 10 év alatti gyermekekre és a fürdő kültéri szolgáltatásait igénybe vevő személyekre):
  • Negatív antigén vagy negatív RT-PCR teszt COVID-19 megbetegedésre;
  • Tanúsítvány arról, hogy mentesül a tesztelés alól (pl. átesett a betegségen);
  • Tanúsítvány az oltásról.
 • A fürdőbe való belépés előtt a vendég köteles kézfertőtlenítést végezni.
 • A személyes kontaktus minimalizálása érdekében a kártyás fizetést részesítjük előnyben.
 • A fürdő nyitott pihenőzónáiban a vendég a többi látogatótól  legalább 2 m távolságot köteles betartani.
Működtetési óvintézkedései
 • A fürdő területén az ivókutaknak kikapcsolt állapotban kell lenniük.
 • A belső helyiségek fertőtlenítése rendszeres intervallumokban lesz realizálva. Egyidejűleg megnöveljük azoknak a területeknek a megfelelő vírusölő szerekkel történő fertőtlenítését, melyek gyakori érintkezési felületeknek bizonyulnak.

Ezek a megelőző óvintézkedések a Szlovák népegészségügyi hivatal rendelete alapján lettek felállítva

Gyakori kérdések

Hogy állunk a kapacitással? A maximális megengedett kapacitás jelenleg 50% a fürdő teljes kapacitásából. Előzetes belépő foglalás nem szükséges, mivel ezt a kapacitást fürdőnk jelenleg messzemenőleg nem éri el.

Mely medencék és attrakciók működhetnek? Minden egyes medence működik. Csúszdáink az időjárási viszontagságoktól függően csak június második felében lesznek használatba helyezve.

Lehet enni a helyszínen? Igen, a főépületben van egy légkondicionált étterem, amely jelenleg 09:30-20:30 között tart nyitva. A nyári szezonban szezonális standok állnak a látogatók rendelkezésére széles étel- és italválasztékkal.

Milyen módon vehetik vendégeink igénybe a masszász központ szolgáltatásait? Masszázs központunk kedtől vasárnapig, 10:00 és 18:00 között fogadja vendégeit. Masszázs foglalásának időpontját a következő e-mail címen masaze@thermalpark.sk lehet  fixálni, illetve a következő telefonszámon lehet jelentkezni: +421 905 489 565.

Szaunavilág is megnyitja kapuit? Szaunavilágunk június 1-től visszavonásig minden hétfőn, szerdán, pénteken és a szombaton 13:00 és 21:00 óra között tart nyitva. Előzetes foglalás nem szükséges.

Bármely kérdés esetén csak kérem jelezzen nekünk a következő e-mail címen: info@thermalpark.sk