COVID-19 információk

Az OKH hatályos rendelete alapján a Thermalpark fedett medence-csarnokába belépő minden (12 év feletti) látogató igazolja, hogy rendelkezik:

  • COVID-19 elleni oltással vagy
  • igazolással arról, hogy az elmúlt 180 napban átesett a COVID-19 betegségen vagy
  • 24 óránál nem öregebb negatív antigén, vagy 72 óránál nem öregebb negatív Rt-PCR/LAMP teszttel

A következő szabályok betartásával tehetjük a legtöbbet annak érdekében, hogy vendégeink és alkalmazottaink egyaránt biztonságban élvezhessék a fürdőzés és pihenés örömeit:

  • Olyan forgalmas helyeken, ahol sok emberek gyűlik össze (pl. bejárat előtt, pénztárban, bufék előtti sorokban, mosdókban, stb.) javasolt a maszk viselete a vendégek számára.
  • A fürdőbe való belépés előtt a vendég köteles kézfertőtlenítést végezni.
  • A személyes kontaktus minimalizálása érdekében a kártyás fizetést részesítjük előnyben.
  • A fürdő nyitott pihenőzónáiban a vendég a többi látogatótól  legalább 2 m távolságot köteles betartani.

Működtetési óvintézkedései

  • A fürdő területén az ivókutaknak kikapcsolt állapotban kell lenniük.
  • A belső helyiségek fertőtlenítése rendszeres intervallumokban lesz realizálva. Egyidejűleg megnöveljük azoknak a területeknek a megfelelő vírusölő szerekkel történő fertőtlenítését, melyek gyakori érintkezési felületeknek bizonyulnak.

Ezek a megelőző óvintézkedések a Szlovák népegészségügyi hivatal rendelete alapján lettek felállítva

Gyakori kérdések

Hogy állunk a kapacitással? A Covid automata alapján a zöld színben található járásokban található fürdőkben nincs kapacitás korlátozás.

Mely medencék és attrakciók működnek? Minden egyes medence működik. Csúszdáink az időjárási viszontagságoktól függően júniusban kizárólag csak hétvégén, július 1-től augusztus 31-ig pedig minden nap üzemelnek. Tavunk és a tavon lévő szolgáltatások (vizibicikli, SUP és kajak bérlése) június 15-től üzemelnek. A Wibit Vízi Élménypark jnius 24-től üzemel. Atrakcióink árait megtalálják ITT.

Lehet enni a helyszínen? Igen, a főépületben van egy légkondicionált étterem, amely jelenleg 09:30-20:30 között tart nyitva. A nyári szezonban szezonális standok állnak a látogatók rendelkezésére széles étel- és italválasztékkal.

Milyen módon vehetik vendégeink igénybe a masszász központ szolgáltatásait? Masszázs központunk kedtől vasárnapig, 10:00 és 18:00 között fogadja vendégeit. Masszázs foglalásának időpontját a következő e-mail címen masaze@thermalpark.sk lehet  fixálni, illetve a következő telefonszámon lehet jelentkezni: +421 905 489 565.

Szaunavilág is megnyitja kapuit? Szaunavilágunk június 1-től visszavonásig minden hétfőn, szerdán, pénteken és a szombaton 13:00 és 21:00 óra között tart nyitva. Előzetes foglalás nem szükséges.

Bármely kérdés esetén csak kérem jelezzen nekünk a következő e-mail címen: info@thermalpark.sk