Masszázs Centrum

10:00 – 18:00
Hé – Vas
15 Eurótól

Örömmel üdvözöljük Önöket fürdőnk masszázs részlegén. Válasszon számos különleges masszázsunk közül! Legyen az akár klasszikus-, relaxációs-, vagy egészségügyi! Teljes kínálatunkat alább olvashatják.

Masszázsok

Klasszikus masszázs

A Klasszikus masszázs az alap gyógyterápiákhoz tartozik, kitűnő gyógyhatással rendelkezik. Javítja a vérkeringést és a nyirokrendszer működését, segít a testnek megszabadulni a méreganyagoktól és feszesíti a bőrt. Jótékonyan hat az idegrendszerre és az egész szervezetre is.

Lady masszázs

Gyengéd relaxáló testmasszázs mely segít ellazítani az izmokat, az elmét, intenzíven hat a stressz, a depresszió ellen és nyugtató hatású.

Gyerekmasszázs

Kellemes hatásán felül hatékonyan növeli az immunrendszer ellenálló képességét, a gondoskodás érzését, az idegrendszer stabilabb állapotát, és jól hat a figyelemre, koncentrációra.  A megélénkült vér-és nyirokkeringés gondoskodik a friss oxigénnel és tápanyaggal való ellátásról.

Kézi nyirokmasszázs

A nyirokmasszázs egy speciális masszázsfajta, melynek hatására csökken a szöveti ödéma, élénkül a nyirokrendszer működése és fokozódik a vérkeringés. Ezáltal csökken a feszülés, a nyomás miatti fájdalom. Aktiválja az immunrendszert és a sejt-anyagcsere folyamatokat, fokozódik a salakanyagok felvétele a véráramba, elősegítve a meglévő gyulladások, sebek gyógyulását. Alacsony intenzitású, körkörös mozdulatokkal végzik.

Speciális kezelések

VelusJet Hidromasszázságy

A 32-35 C-os vízzel feltöltött speciális vízágy két vízsugarának segítségével kezeljük a beteg területeket, miközben a páciens a vízágyon lebeg. Ennek hatására az izomszövetek tökéletesen laza állapotban vannak. A terápia során így az izomzat ellazul, a vérkeringés felpezsdül, amely jelenően segíti a regenerációt. A kezelés alatt jelentős endorfin (boldogsághormon) felszabadulás történik, mely szintén jótékonyan hat a beteg idegrendszerére és kedélyállapotára is.

BEMER mágneses terápia

Egészségünk megőrzésének és a gyógyulási folyamatok működésének alapfeltétele a jó vérkeringés. Azonban az életkor előre haladtával és az egészségtelen életmód következtében a mikrokeringés folyamatosan gyengül. A BEMER terápia során néhány percen belül aktivizálódnak a test saját folyamatai, ez pedig végső soron a szervezet valamennyi funkciójának javulásához és harmonizálásához vezet.

Denevérpad

A Denevérpad speciális gerincnyújtó eszköz, amely elsősorban gerincsérvek, csigolyaelcsúszás, gerincferdülés, csípő panaszok, izomrövidülés művi beavatkozás nélküli gyógyítására, másodsorban ezen betegségek megelőzésére szolgál. Segítségével megállíthatóak a gerinc leépüléses degeneratív folyamatai, testsúly, testmagasság és életkor határai nélkül.

Oxigénterápia

Az oxigénterápia elsősorban a betegségmegelőzésre szolgál. Amikor nem szervi betegség okozta krónikus fáradtság, kedvetlenség, levertség, koncentrációzavarok, teljesítménycsökkenés lép fel, javasolt a rendszeres oxigénkezelés. Az egészség, a teljesítőképesség és a jó közérzet megóvásához szükséges elsősorban.

Bioptron lámpa

A BIOPTRON lámpa a többi hasonló fényterápiás készülékhez hasonlóan lineárisan polarizált, széles sávban, több színben és kevesebb energiával működő fényt bocsát ki. A fényhullámok szabályozhatók, s minél kisebb frekvencián működnek, annál mélyebbre hatolnak. A mikrokeringést, regenerálást így sejtszinten képesek elvégezni. De mégis hogyan? Célzottan, vagyis a bőrre alkalmazva serkenti a fényérzékeny intra-celluláris szerkezeteket és biomolekulákat. Ez sejten belüli láncreakciókat és ún. másodlagos válaszokat idéz elő, melyek nemcsak a kezelt területre korlátozódnak, hanem kihatnak az egész szervezetre.