Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések

 • Hány medence van a komplexumban?

  6 szabadtéri és 4 fedett medence.

 • Minden medencében van termálvíz?

  Termálvíz a Rotunda medencében (beltéri és kültéri rész), valamint a Relaxációs kültéri medencében található.

 • Vannak csúszdák a füdő területén?

  Igen, van egy csúszdatorony hét csúszdával, amely a nyári szezonban (július – augusztus) üzemel. A csúszdák 6 éves kortól (120 cm) használhatók !!!

 • A csúszdák fizetősek?

  A csúszdák ingyenesek.

 • A napozóágyak fizetősek?

  Igen, a napozóágyak használatáért fizetni kell. Egész napra 2 €, 17:00 után pedig 1 €.

 • Hol bérelhetek napozóágyakat?

  A napozóágyak a bejáratnál lévő pénztárnál lehet bérbe venni, a gyermekmedence melletti Ice n‘go fagylaltozóban vagy a csúszdák melletti piros Algida büfében.

 • A parkolásért fizetni kell?

  Igen, a parkolásért parkolódíjat számolunk fel. Az egész napos parkolás ára 2 €.

 • Hol és hogyan kell fizetni a parkolásért?

  A parkolási díjat a bejáratnál lévő pénztárnál vagy a főépület előtti automatánál parkolókártyával lehet kifizetni, melyet az automata ad ki érkezésnél.

 • Hogyan működnek az öltözőszekrények?

  Az öltözőszekrények egy chipkarkötőn keresztül működnek, amelyet a bejáratnál a belépőjegy megvásárlása után kap meg mindenki. A szekrények a chipkarkötő leolvasóhoz való érintésével nyílnak ki, mely minden sor oldalsó falán találhatók. Szekrények találhatók a főépület földszintjén (101-588. sz.), az alagsorban (701-926. sz.), továbbá hátul a kültéri részen a higiéniai blokknál (1001-1124. és 1201-1365. sz), az utóbbiak csak a nyári szezonban működnek.
  A szekrények száma korlátozott, és magas látogatottság esetén a Thermalpark nem garantálja, hogy minden látogatónak jut. Az a látogató, aki  a magas látogatottság miatt nem kap öltözőszekrényt, nem jogosult a belépődíjból járó kedvezményre és más előnyre sem.

 • Lehet enni a helyszínen?

  Igen, a főépületben van egy légkondicionált étterem, amely egész évben nyitva tart 09:30-20:30 között. A nyári szezonban szezonális standok állnak a látogatók rendelkezésére széles étel- és italválasztékkal.

 • Hogyan lehet a helyszínen fizetni?

  A pénztárban és a főépuletben található étteremben készpénzzel és hitelkártyával lehet fizetni. A szezonális standoknál készpénzfizetés lehetséges. Karkötővel készpénzmentes fizetésre is lehetőség nyílik a fürdő egész területén, ennek feltétele a hűségprogramba történő regisztráció.

 • Lehetséges a fürdő területén chipkarkötővel fizetni?

  Igen, a Thermalpark Clubcard hűségprogramába történő regisztráció a feltétel. Mit is jelent? A regisztrációs űrlap kitöltése után kiállítjuk Clubcard klubkártyáját a pénztárban. Kártyáját tetszőleges összeggel töltheti fel (a minimális első feltöltés összege 20 €). Érkezése után minden alkalommal kártyáját szinkronizáljuk a karkötőjével, s ezek után könnyedén vásárolhat bármilyen terméket és igénybe vehet szolgáltatásokat a Thermalpark egész területén. A termálparkból való távozása után a kártyáján lévő összeg nem veszik el, következő látogatásakor ugyanúgy felhasználhatja szolgáltatások és termékek vásárlására. A regisztrációs űrlapot megtalálja a pénztárnál, vagy letöltheti ITT, és már kitöltve hozhatja el hozzánk.

 • Hol ellenőrizhetem az egyenlegemet, a karkötőn vagy a Clubcardon?

  A kártya vagy a karkötő egyenlege könnyen ellenőrizhető a bennük található chipkártyát hozzáérintésével az infóterminálhoz, amely több helyen is fellelhető beltéren és kültéren egyaránt.

 • A belépődíj tartalmazza a szaunavilág szolgáltatásait?

  Nem, a szaunák használatáért külön kell fizetni. A jegyeket a Thermalpark pénztárában lehet megvásárolni. Az árlista ITT található.

 • Be lehet menni a szaunavilágba anélkül, hogy a Thermalparkba is belépnénk?

  Igen, a szaunavilág a medencékhez való hozzáférés nélkül is látogatható. A jegyeket a Thermalpark pénztárában lehet megvásárolni. Az árlista ITT található.

 • Mekkora a tolerancia a 3 órás jegynél?

  A 3 órás jegy esetében zéró tolerancia van, a jegy pontosan három órán át érvényes. A felár minden megkezdett fél óra után 0,50 €.

 • Hol nézhetem meg, hogy mikor telik le a 3 óra?

  A Thermalparkban való tartózkodás hátralévő idejét úgy lehet ellenőrizni, hogy a chipkarkötőt az Infoterminálhoz érintjük, amely több helyen fellelhető a fürdő területén kint és bent egyaránt.

 • Lehet-e fürdőruhát és egyéb fürdőeszközöket vásárolni a Thermalparkban?

  Igen, a főépületben egész évben működik egy ajándékbolt, ahol a fürdőruhán kívül egyéb úszófelszerelés is található. A nyári szezonban az úszóeszközök és ajándéktárgyak a szabadtéri szezonális standon is megvásárolhatók.

 • Bérelhető fürdőköpeny és törölköző?

  A Thermalpark Hotel *** vendégeinek fürdőköpeny és törölköző is rendelkezésére áll. Törölközőket azonban a napi látogatók vásárolhatnak a Thermalpark pénztárában és a főépületben lévő ajándékboltban, vagy a szezonális szuvenírokat árusító boltban.

 • Hol van az ivóvíz a fürdő területén?

  Az ivóvíz forrása fel van tüntetve. Ivóvizet találnak a Beach bar melletti teraszon, a vízi csúszdák mellett a fa standok kis főterén, valamint az elülső és hátsó WC-k mellett. A szökőkutak azonban jelenleg nem működnek a COVID járvány okozta óvintézkedések miatt.