Rólunk

Egy kellemes kirándulásra hívjuk Önt Csallóköz szívébe, a dunaszerdahelyi Thermalparkba

A dunaszerdahelyi Thermalpark Dél-Szlovákia egyik legkedveltebb és leglátogatottabb üdülőhelye. A több mint 18 hektáron elterülő üdülőközpontban 10 úszásra és pihenésre alkalmas kül- illetve beltéri medence várja a kikapcsolódásra vágyókat. A 39°C hőfokú termálvíz nemcsak kellemes kikapcsolódásra alkalmas, hanem a mozgásszervi megbetegedésekre is jótékony hatással van.

A legkisebbek számára gyermekcsúszdával ellátott gyermekmedence, a nagyobbaknak a 7 csúszdából álló csúszdatorony szolgál szórakozással a meleg napokon.

A fürdő fedett részében vendégeink az időjárástól függetlenül is élvezhetik a különleges vízi attrakciókat.

Az aktív pihenésre vágyó vendégeinket multifunkciós sportpálya, minigolf, strandröplabda, szabadtéri sakk és szabadtéri asztalitenisz várja. Tavunk a nyári hónapokban fürdésre és vízi sportokra nyújt lehetőséget. A gyermekek különböző kültéri játékokból választhatnak.

Szaunavilágunkban négy típusú szauna található: finn, infra, bio és pára, melyek mellett sókabin, jacuzzi, élményzuhanyok és egy hidegvizes merülőmedence áll a pihenni vágyók rendelkezésére.

Masszázs központunk masszázsok széles kínálata mellett, oxigénterápiára, BEMER mágnesterápiára és hidromasszázsra is nyújt lehetőséget.

Várjuk Önöket sok szeretettel!