Gasztronómia

Gasztronómia a Thermalparkban

A finom ételek a termálfürdőben töltött idő felejthetetlen élményei közé tartoznak tagadhatatlanul. A színvonalas gasztronómiai központok fontos részét képezik a Thermalpark DS üdülőkomplexumnak. A Thermalpark különféle típusú gasztronómiai központokkal rendelkezik. A főépületben található egy légkondicionált, tágas, teraszos étterem, amely egész évben biztosítja a látogatók étkezését. Az étterem szezonális helyi ételekre specializálódott. Különféle meleg és hideg italokat, frissítő koktélokat és finom desszerteket kínál. Minden nap 09:30 és 19:30 óra között tart nyitva.

Az étterem frissítőket és coffee break csomagokat is biztosít a Hotel Thermalpark *** kongresszusi termének, amelyet különféle kongresszusokhoz, csapatépítő tréningekhez és konferenciákhoz használnak.

A nyári szezonban a fürdők sajátosságait kedvelők is tudnak miből választani a Thermalparkban, például lángos, sült hal, kolbász és hamburger is szerepel a kínálatban. Lángosaink messze a legjobbak a környéken. Ezeket a finomságokat szezonális büfékben kínálják a fürdő egész területén. A gyerekek olyan finomságoknak örülhetnek, mint a burgonyaspirál, főtt kukorica, töltött gofri, palacsinta, kürtőskalács és fagylalt ezer ízben és formában. Találnak itt golyósat, tekercseltet, csavartat, gombócosat és természetesen különféle jégkrémeket.

Közkedveltek a különböző gasztronómiai rendezvények és fesztiválok is, amelyek különösen a nyári hónapokban kerülnek megrendezésre a tó partján, mert a fürdő területén az is található.

Minden gasztroközpontban megvásárolhatók a fürdőostyáink is, amelyek nemcsak finomak, hanem remek szuvenírként szolgálnak a nyaralásból hazatérve.

Élvezze nyaralásának minden cseppjét!