???

Újdonságok

A Thermalpark Dunajská Streda (Dunaszerdahely) és a Szlovák Autóbuszközlekedési Vállalat Dunaszerdahely Rt., 2016. 05. 16-án elindította közös projektjét – a THERMALBUS (TB) járatot. Pozsonyból és Galántáról a Dunaszerdahelyi Thermalparkba érkező közvetlen autóbuszjáratról van szó, közvetlenül a fürdő bejáratánál történő kiszállási lehetőséggel. Az érintett járatok bármelyik megállóhelyén felszállhat az autóbuszra. A jegyár tartalmazza a visszafelé történő utazás árát is - mindezt a THERMALBUS nevű jegy keretében.

 

Hogyan működik?

 

Felszáll az autóbuszra és THERMALBUS jegyet kér. Az autóbuszvezető az adott értékben univerzális jegyet ad ki, mely lehetővé teszi Önnek, hogy a Szlovák Autóbuszközlekedési Vállalat Dunaszerdahely Rt. járatával a Thermalparkba utazzon, ott igénybe vegye a Thermalpark szolgáltatásait, és egy kellemesen eltöltött nap után hazautazzon. Éppen ezért felhívjuk a figyelmét arra, hogy a THERMALBUS jegyét gondosan őrizze meg, mivel arra még a visszafelé út során is szüksége lesz.

 

Mely járatok és mikor?

 

Bratislava (Pozsony) útirányból ez a 201 404/32 sz. járat, mely „Bratislava, AS“ autóbusz-állomásról 9,00 órakor indul Visszafelé pedig a 201 404/219 sz. járat, mely a Thermalparkból Bratislava (Pozsony) útirányba 17,20 órakor indul.

Galanta (Galánta) útirányból ez a 202 401/23 sz. járat , mely „Galanta, žel. st.“ (Galánta, vasútállomás) állomásról 10,15 órakor indul Visszafelé pedig a 202 401/42 sz. járat, mely a Thermalparkból Galanta (Galánta) útirányba 18,10 órakor indul.

A járatok munkanapokon üzemelnek.

 

Mennyiért?

 

Az ár egységes, bárhol szálljon is fel a járatra:

 

tarifa megnevezés
jegyár
TB – felnőtt
10 Eur
TB – nyugdíjas 70 év fölött
8 Eur
TB – diák 15 és 26 év között, mozgássérült ig.
9 Eur
TB – gyermek 6 és 15 év között
7 Eur
TB – gyermek 0 és 6 év között.
5 Eur


Kellemes utazást és pihenést kívánunk Önöknek!

Türelmet kérek...